Over ons

Iets meer dan 10 jaar geleden begon Benny vanuit een zolderkamer met het bouwen van websites. Vanuit deze hobby en een passie voor online marketing is DesignUp opgericht. Wat begon als het simpel bouwen van websites is het bedrijf inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig online marketing bureau met 8 werknemers en 10 jaar ervaring. Met onze Westlandse roots zijn we niet bang om hard te werken, we stropen graag onze mouwen op en gaan door het vuur voor onze klanten. We zijn een klein team met grote ambities!

Om onze klanten te voorzien van deskundig advies is er binnen de organisatie ook genoeg ruimte voor ontwikkeling, zo blijven wij continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We doen ons werk voor onze klanten met veel plezier. Uiteraard is er binnen het team ook voldoende ruimte om plezier te maken. Dit uit zich bijvoorbeeld in de informele werksfeer die wij hebben binnen ons hecht team, en natuurlijk de bedrijfsuitjes die wij elk kwartaal hebben!
 

Youri Bakker

SEA/SEO specialist

Michelle Dortwegt

SEA specialist

Benny Heijker

Eigenaar

Lorenzo Oostveen

SEA specialist

Geert Pakvis

SEA specialist

Sam Rodenrijs

SEA specialist

Jaidy de Zwaan

Social media specialist

Waar staan wij voor?

  • No-nonsense, steken onze handen graag uit de mouwen, doen waar we goed in zijn én zijn recht door zee. 
  • Resultaatgericht, uiteindelijk draait het voor onze klanten om de resultaten, met onze no-nonsense mentaliteit, gaan wij daar dan ook vol voor, we vinden het leveren van kwaliteit belangrijk en nemen met minder geen genoegen.​​
  • Betrokken, betrokken zijn bij onze klanten vinden wij fijn. We denken graag mee met de doelen die zij hebben. Die klantrelatie onderhouden wij op een sociale en leuke manier.
  • Plezier en Trots, wij zijn trots op onze klanten en wat wij leveren, door dat we het werk met plezier doen stralen wij dit ook uit. Werkplezier staat bij ons dan ook hoog in het vaandel!
  • Ontwikkeling, wij hechten binnen ons bedrijf veel waarde aan ontwikkeling. Iedereen krijgt wekelijks ruimte om zichzelf te ontwikkelen daar wordt iedereen beter van, en wij als bedrijf ook! Wij hechten als bedrijf veel waarde aan jouw ontwikkeling. Zo garanderen wij de kwaliteitsnormen naar onze klanten en wordt jouw basiskennis gewaarborgd.

Een greep uit onze klanten

Home Over ons