Social media adverteren

Wij hebben ruime ervaring met social media adverteren binnen het Westland en ver daarbuiten. Social media marketing omvat het adverteren op social media kanalen zoals Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn en Pinterest. Door social media marketing in te zetten wordt er een impuls gegeven aan jouw social media campagnes of andere marketingactiviteiten van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het gericht bereiken van de doelgroep die voor jouw bedrijf relevant is. Met social media marketing zorg je ervoor dat de juiste mensen, op het juiste tijdstip, de juiste boodschap ontvangen, precies wat jij wil!

Waarom op social media adverteren?

Targeting

Het grote voordeel van adverteren via social media kanalen is dat door middel van gerichte targeting de advertenties worden vertoond aan de juiste doelgroep. Mogelijkheden die tot de targeting behoren zijn onder andere leeftijd, locatie, taal, opleiding, functietitel, opleiding maar ook interesses, bezoekersgedrag en remarketing. Kortom eindeloze mogelijkheden.

 

Doelen

Met het inzetten van social media marketing kun je inspelen op verschillende momenten in de customer journey. Kies bijvoorbeeld voor campagnes gericht op naamsbekendheid, verkeer naar jouw website, het genereren van leads of conversies. Afhankelijk van de doelen vanuit jouw bedrijf adviseren wij je graag over de beste strategie om jouw doelen te realiseren.

 

Social media adverteren in het Westland

Wij zijn gevestigd in Wateringen en hebben een no-nonsense mentaliteit. Wil je op social media adverteren in het Westland of daarbuiten? Lees dan meer over onze werkwijze en neem contact op. Ben je buiten het Westland gevestigd? Wij weten online onze weg te vinden dus komen ook dan graag in contact!

Werkwijze

1. Kennismaken en doelstellingen

Wij maken kennis met jou en jouw organisatie en inventariseren je wensen en behoeften. Deze vertalen we naar duidelijke doelstellingen en adviseren welke social media platform(en) je het beste kunt inzetten.

2. Campagne opzetten

Wij zetten de social media campagnes voor jou op en houden hiermee rekening met de vooraf opgestelde doelstellingen.

3. Campagnebeheer en optimalisatie

Wij monitoren voortdurend de campagnes en optimaliseren deze waar nodig om het meest optimale resultaat te realiseren.

4. Analyse en terugkoppeling

Wij analyseren de campagnes en informeren je door middel van een heldere rapportage over de resultaten en blikken terug op de vooraf opgestelde doelen.

De koffie staat klaar

Kennismaken?

Vergroot je online zichtbaarheid met behulp van online marketing. Onze specialisten stropen de mouwen voor je op om jou bedrijf te helpen groeien!

Social vraagstuk bespreken?

Een greep uit onze klanten

Home Diensten Social media marketing