Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en potentiële klanten naar je website trekken? Dan is adverteren in de zoekmachines (SEA) dé oplossing. Bij DesignUp zijn we gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online advertentiecampagnes, waarbij we meetbare resultaten behalen voor onze klanten. Wij helpen bedrijven met zoekmachine adverteren binnen het Westland maar ook ver daarbuiten. Ben je op zoek naar een Google Ads specialist in het Westland? Lees wat we voor jou kunnen betekenen.

Met SEA, ook wel bekend als betaalde zoekadvertenties, kunnen we jouw bedrijf op de kaart zetten en ervoor zorgen dat je bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar producten en/of diensten die jij aanbiedt. Onze ervaren en gespecialiseerde Google Ads specialisten uit het Westland zullen een op maat gemaakte strategie ontwikkelen die perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf.

Waarom SEA?

  • Direct resultaat; bij livegang van de advertenties direct zichtbaarheid creëren.
  • Gerichte targeting; door middel van specifieke locatie en demografische targeting mogelijkheden.
  • Kostenbeheersing; volledige controle door het instellen van budgetlimieten.
  • Meetbare resultaten; uitgebreide rapportages en statistieken.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid; direct wijzigingen aanbrengen. 

Google Partner

Bij DesignUp zijn wij ook door Google erkend als Partner. De Google Partner badge wordt uitgegeven aan bedrijven die voldoen aan de door Google gestelde criteria:

  • Officieel gecertificeerde medewerkers
  • Advertentie uitgaven
  • Bedrijfsprestaties en kwaliteit van de accounts

Jaarlijks leggen de collega's examens af om gecertificeerd te blijven. Op deze manier blijven wij op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de marketing wereld. Daarnaast laat de Google Partner badge zien dat wij in staat zijn goede resultaten te behalen en groei te realiseren voor onze klanten. Daar worden wij dan weer heel blij van!

Zoekmachine adverteren Westland

Zoekmachine adverteren in het Westland?

Wij zijn gevestigd in Wateringen en hebben een no-nonsense mentaliteit. Wil je SEA uitbesteden aan een Westlands bedrijf? Lees dan meer over onze werkwijze en neem contact op. Ben je buiten het Westland gevestigd? Wij weten online onze weg te vinden dus komen ook dan graag in contact!

Werkwijze

1. Kennismaking en doelstellingen

Wij maken kennis met jou en begrijpen jou wensen en behoeften waarna doelstellingen voor de SEA-campagne worden vastgesteld.

2. Zoekwoordenonderzoek en campagne opzet

Hierna worden relevante zoekwoorden geïdentificeerd. Waarna wij campagnes gericht opzetten aan de hand van jouw wensen, behoeften en doelstellingen.

3. Campagnebeheer en optimalisatie

De resultaten van de campagnes worden voortdurend gemonitord en waar nodig geoptimaliseerd.

4. Analyse en terugkoppeling

Een grondige analyse van de SEA-campagne wordt uitgevoerd. Resultaten, inzichten en aanbevelingen worden gebundeld in een rapportage.

De koffie staat klaar

Kennismaken?

Vergroot je online zichtbaarheid met behulp van online marketing. Onze specialisten stropen de mouwen voor je op om jou bedrijf te helpen groeien!

Vrijblijvend SEA advies?

Gratis SEA Quickscan?

Een greep uit onze klanten

Home Diensten Zoekmachine adverteren (SEA)