Recruitmentmarketing

 

Werknemers gezocht

Op zoek naar toptalent voor je team? Bij DesignUp zijn we dé experts in het aantrekken van het beste personeel voor jouw bedrijf. Hierdoor hoef jij niet langer naar personeel te zoeken. Heb jij werknemers gezocht zonder het beoogde resultaat? Waarom zelf door stapels sollicitaties ploeteren als je kunt vertrouwen op onze geavanceerde aanpak! Wij hebben een bewezen expertise in het benutten van krachtige online kanalen, zoals Google Ads, Microsoft Ads, LinkedIn Ads en strategisch geplaatste vacatures op Indeed. Hierdoor bereiken we de juiste professionals met de juiste vaardigheden en ervaring, precies wanneer ze actief op zoek zijn naar nieuwe kansen.

Personeel zoeken

Ons team van ervaren marketeers werkt nauw samen om een gerichte en effectieve campagne op te zetten die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. We begrijpen dat elke vacature uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Personeel zoeken wordt met onze methode veel relevanter!

Bespaar kostbare tijd en middelen terwijl je de concurrentie een stap voor blijft. Samen tillen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten door het aantrekken van getalenteerde individuen die passen bij jouw cultuur en visie.

Kom met ons in contact en maak van werven een succesverhaal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we het verschil kunnen maken!

 

Werkwijze

1. Kennismaking en doelstellingen

Wij maken kennis met jou, inventariseren de doelstellingen en bepalen welke platformen het meest geschikt zijn om potentiële werknemers te werven.

2. Zoekwoordenonderzoek en/of campagnes opzetten

In het geval van SEA voeren we een zoekwoordenonderzoek uit en brengen we de volumes in kaart. Voor Social media marketing zetten we de campagnes op en creëren we aantrekkelijke visuals.

3. Campagnebeheer en optimalisatie

Wij monitoren voortdurend de campagnes en optimaliseren deze waar nodig om het meest optimale resultaat te realiseren.

4. Analyse en terugkoppeling

Wij analyseren de campagnes en informeren je door middel van een heldere rapportage over de resultaten. Tot slot blikken we terug op de vooraf opgestelde doelen en evalueren we deze gezamenlijk.

De koffie staat klaar

Kennismaken?

Vergroot je online zichtbaarheid met behulp van online marketing. Onze specialisten stropen de mouwen voor je op om jou bedrijf te helpen groeien!

Recruitment vraagstuk bespreken?

Een greep uit onze klanten

Home Diensten Recruitment marketing