Display marketing

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en potentiële klanten naar je website trekken? Dan is display marketing de perfecte oplossing. Wij zijn de experts in het opzetten en optimaliseren van displayadvertenties, waarmee we meetbare successen boeken voor onze klanten. Met display marketing creëren wij lokaal bereik, maar ook ver daarbuiten, afhankelijk van jouw wensen. Ben je op zoek naar een specialist in het ontwikkelen en opzetten van displayadvertenties? Lees dan verder wat wij voor jou kunnen betekenen of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Met display marketing, ook wel bekend als betaalde displayadvertenties, kunnen we jouw bedrijf visueel laten opvallen bij (potentiële) klanten. Binnen no-time bereik je talloze potentiële klanten en ben je zichtbaar op verschillende websites/apps. Onze ervaren specialisten creëren op maat gemaakte strategieën die naadloos aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige HTML5 banners die de aandacht trekken en de boodschap van jouw merk perfect kunnen overbrengen. Bekijk ons portfolio van merken waar wij banners voor hebben mogen ontwikkelen.

Waarom display marketing?

  • Gerichte targeting; door middel van specifieke locatie en demografische targeting mogelijkheden.
  • Eenvoudige remarketing; gemakkelijk eerdere websitebezoekers benaderen.
  • Bereikbaarheid; snel veel (potentiële) klanten bereiken.
  • Kostenbeheersing; volledige controle door het instellen van budgetlimieten.
  • Meetbare resultaten; uitgebreide rapportages en statistieken.

Werkwijze

1. Kennismaking en doelstellingen

Wij maken kennis met jou en begrijpen jou wensen en behoeften waarna doelstellingen voor de display-campagne worden vastgesteld.

2. Doelgroeponderzoek

Vervolgens voeren we uitgebreid onderzoek uit om je doelgroep te identificeren. Op basis van deze inzichten plannen we displaycampagnes die aansluiten bij je wensen, behoeften en doelstellingen.

3. Campagnebeheer en optimalisatie

De resultaten van de campagnes worden voortdurend gemonitord en waar nodig geoptimaliseerd.

4. Analyse en terugkoppeling

Een grondige analyse van de display-campagne wordt uitgevoerd. Resultaten, inzichten en aanbevelingen worden gebundeld in een rapportage.

Wat zijn de voordelen van display marketing?

Display marketing biedt verschillende voordelen. Bijvoorbeeld, gerichte targeting op specifieke locaties en demografische kenmerken, eenvoudige remarketing om eerdere websitebezoekers te benaderen, snelle bereikbaarheid van veel potentiële klanten, kostenbeheersing met volledige controle over budgetlimieten en meetbare resultaten dankzij uitgebreide rapportages en statistieken.

Hoe kan display marketing lokaal en wereldwijd bereik creëren?

Display marketing biedt flexibiliteit in bereik, van lokaal tot wereldwijd, afhankelijk van specifieke wensen. Door gerichte targeting op specifieke locaties en demografieën te combineren met strategische advertentieplaatsingen, kunnen bedrijven snel en effectief zichtbaar worden op verschillende websites en apps, waar dan ook ter wereld.

Waarom is visuele zichtbaarheid cruciaal?

Visuele zichtbaarheid is van essentieel belang omdat het de aandacht van jouw doelgroep trekt en de herkenbaarheid van jouw merk vergroot. Door opvallende visuele elementen te integreren in HTML5-banners en display advertenties, vergroot je de kans dat potentiële klanten jouw boodschap opmerken en onthouden. Dit draagt bij aan het succes van jouw campagnes door een blijvende indruk achter te laten en de interactie met jouw merk te stimuleren. Wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van banners die de zichtbaarheid van jouw merk versterken en de impact van je display marketingcampagnes maximaliseren.

Kan ik display marketing in het Westland inzetten?

Wij bieden de mogelijkheid om display marketing tot zeer specifieke locaties in te zetten. Het is dus mogelijk om display marketin in het westland in te zetten. Hiermee kun je je boodschap gericht verspreiden binnen de regio en de online zichtbaarheid van jouw bedrijf specifiek in het Westland vergroten. Het is ook mogelijk om display marketing uitgebreider in te zetten. In heel Nederland of zelfs in de hele wereld als dat wenselijk is.

Vrijblijvend sparren over een display marketing vraagstuk?

Laten we kennis maken!

Vergroot je online zichtbaarheid met behulp van online marketing. Wij stropen de mouwen voor je op om jou bedrijf te helpen groeien!

Vrijblijvend advies

Home Diensten Display Marketing